Популярне

Які продукти потрібно їсти весною?

Весною – наш організм ослаблений через різні простуди з якими боровся наш організм зимою. А ще нестача вітамінів та сонячних променів також дають погані ознаки для нашого організму.  Тьмяна шкіра, ламке волосся, зайві кілограми та інше, що може не сподобатись нам. 

.  У весняні дні є можливість переглянути своє харчування. А ще до всього з’являється перша зелень, яка корисна, бо містить вітаміни.  Що потребує наш організм весною?
Вітамін А для поліпшення стану шкіри, С – щоб підвищити імунітет, D – має значення для нігтів та волосся,  Е–  відновить м’язи. Вітаміни групи В – здатні відновити нервову систему.
уже зараз у багатьох магазинах та супермаркетах збільшилась кількість свіжовирощених овочів. 
Додавайте у свій щоденний раціон харчування свіжої зелені і салатів, багатих поживними речовинами (наприклад шпинат, активні речовини якого допоможуть нормалізувати рівень глюкози в крові, артеріального тиску, поліпшити здоров’я кісток і т.д.).
Не забувайте і про цитрусові. Нашому організмові потрібна аскорбінова кислота, аби зміцнити судини.  Апельсини, мандарини, грейпфрути, - джерело вітаміну С.
Якщо ранком Ви звикли снідати різними кашами, то щоб зробити її більш смачною та корисною – не забувайте додати йогурт або смузі. Кисломолочні продукти підтримують мікрофлору кишечника, приведуть шкіру у гарний стан.
Зверніть увагу на спаржу і додавайте її, наприклад, в омлет.
Весна – це саме той час, коли варто перейти до здорового способу життя та раціону харчування. Не лінуйтесь, не пропустіть такої можливості.
 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

Здоров`я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією