Популярне

В Тернополі по вулиці Микуленецька маштабна аварія: дві машини пошкоджено (відео)

На місці ДТП журналістка побачила ще побите авто Mercedes на польській реєстрації. Пасажир "Славути", яка перекинулась, розповів, що для них ще було зелене світло, а водій "Мерса" їх підрізав.

Про аварію відразу біля зупинки на вул. Микулинецькій (заклад "Колиба") редакцію 16 липня близько 18.30 повідомив читач пан Петро. На місці аварії одне авто перекинуте на дах, в іншого побитий передній бампер та крило.  - Проїжджав повз ту зупинку і побачив перевернутий автомобіль, - розповідає чоловік. - Не знаю чи є там потерпілі. "Швидкої" та поліцейських не бачив. Зате на зупинці багато натовпу.  У групі "Тернопільській плітки" у Facebook Олег Жінчишин опублікував відео. На ньому видно рятувальників біля перекинутого авто та багато води на дорозі. На місці ДТП журналістка побачила ще побите авто Mercedes на польській реєстрації. Пасажир "Славути", яка перекинулась, розповів, що для них ще було зелене світло, а водій "Мерса" їх підрізав. - Ми їхали в сторону Березовиці. Водій "Мерса" теж в ту сторону їхав. І підрізав нас на світлофорі, - розповідає пасажир. - Ми перекинулись на дах і пролетіли та кілька метрів. Не встигли зорієнтуватись що і до чого.  Потерпілих немає. На місці працюють поліцейські та рятувальники.  Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції в Тернопільській області, винуватцем ДТП визнали водія "Славути".  - На місці події патрульні виявили ДТП без травмованих, - повідомляють в поліції. - Аварія трапилась між транспортним засобом ЗАЗ під керуванням водія 1997 року народження, який виявився винуватцем ДТП. Він проїхав перехрестя на заборонений жовтий сигнал світлофора та зіштовхнувся з автомобілем марки Mercedes під керуванням водія 1989 року народження.  Внаслідок автопригоди  автомобілі отримали механічні пошкодження. На водія "Славути" складено протокол за статтею 124 КУПАП "Порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП" У водія автомобіля ЗАЗ вилучили права. Питання про відшкодування матеріальних збитків вирішуватиме суд.


 

Олександр Микитів
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією