Популярне

Які зміни відбудуться з організмом, якщо відмовитися від цукру?

 Чи потрібно в  чай або каву додавати ложечку цукру? Як на відмову від нього відреагує наш організм? Читайте в «Бізнес-область».

 Шведськими лікарями, зокрема доктором Андреасом Енфельдтером давно встановлено, що єдине правильне лікування в людини відбудеться тільки тоді, коли вона сама прислухається до свого організму та проаналізує усі процеси в ньому. 

Не секрет, що необхідну життєву енергію людина отримує з двох джерел: жири, а особливо  ті, що повільно розщеплюються, та вуглеводи, одним із яскравих представників яких є цукор. В усіх дієтичних програмах або журналах йшлося про те, що досягти стрункості та вічної молодості людина може тільки у тому випадку, якщо відмовиться від жирної їжі. Однак ніхто не зауважив той факт, що кращого самопочуття людина набуде у тому випадку, коли, навпаки, зверне увагу на жири (в дозволених кількостях), відмовившись при цьому від цукру. 

Споживаючи продукти, що багаті на жири у співвідношенні до своєї фігури, Ви отримаєте бадьорий заряд енергії, пожиттєву стрункість, прекрасну шкіру, здорове волосся та міцні нігті. Якщо зменшити кількість споживання цукру, Вам більше не доведеться розраховувати калорії за таблицею, невдоволено хмуритися від появи нових висипань на обличчі, і, як приємний бонус, - отримаєте струнку талію. Саме вона худне першою при відмові від солодкого. 

Спробуйте відмовитися від цукру на 3 дні. Переконані, що Ви одразу помітите, що втратили сонливість, почали наїдатися їжею в меншій кількості, часто забуваєте про вечерю. Кажуть, що якщо перед їдою з’їсти солодкого, то апетит пропадає. Насправді так воно є тільки  через те, що шлунок отримує чергову порцію їжі, але тільки-но він її перетравить, як подає сигнал організмові, що знову потрібно підкріпитися, однак тут «маленькою порцією» салатику Ви вже не відбудетесь! 

 

Ольга Рогацька
Всі статті автора

Здоров`я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією