Популярне

Зберегти свої нерви та інформацію вам допоможе Віват-сервіс

У нас ви знайдете все, що вам потрібно.

Одним з важливих елементів систем гарантованого та резервного енергопостачання є джерело безперебійного живлення або UPS

Блок безперебійного живлення часто застосовується для забезпечення безперебійної роботи комп'ютерів при зникненні електричного струму. Крім того він здатний змінювати параметри (напругу, частоту) електроживлення для досягнення рекомендованих.

Одним з важливих елементів систем гарантованого та резервного енергопостачання є джерело безперебійного живлення або UPS. Чим більше кількість акумуляторних батарей, тим довше ББЖ зможе «тримати» навантаження.

Неякісне електроживлення вкрай негативно впливає на техніку: сильні сплески напруги здатні вивести з ладу блоки живлення і мікросхеми, а систематичні проблеми з електроенергією викликають передчасне старіння апаратури. А згідно з дослідженнями, причиною втрати даних в 45 % випадках є неякісне електроживлення. Уникнути таких прикростей допоможе джерело безперебійного живлення (ДБЖ).

Отже, установка джерела безперебійного живлення потрібна для запобігання пошкодженню обладнання і збоїв у роботі систем. Першочерговим завданням ДБЖ передусім вважається забезпечення нормального, коректного завершення роботи при неочікуваному відключенні електроенергії. Проте, в ідеалі, ДБЖ повинен захистити техніку від усіх типів перебоїв в електричних мережах.

Основні функції ББЖ:

Підключення блоку безперебійного живлення ненабагато складніше за підключення електроподовжувача, тому у цьому випадку вам радо допоможе Віват-сервіс, де ви зможите придбати його за помірною ціною. Окрім того, наші працівники потішать вас приємним бонусом у вигляді безкоштовного встановлення.

Двері нашого магазину радо відкриті для вас !

м.Тернопіль, вул. Білогірська 18Б

http://vivatservice.com/

Зателефонуйте: 0352 404-700, 067 350-62-55
Ми працюємо:  09:00-19:00; сб: 09:00-14:00

Емма Кец
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією